Prohászka Béláné üzente 14 éve

Érdekes cikk. Végiglovasván, mintha egy kicsit róla is szólna. Megvan bennem sok minden, amit leírnak. Irtózom a konflktusoktól, erőszaktól, nehezen mondok nemet, békességben szeretnék élni, sokaknak segítettem már életemben, azonnal, ha hozzám fordultak, és sokak eleve hozzám! Miért? Pedig tényleg nem élrzem magam angyalnak. Ráadásul adatot egy pici gyerek 1974-ben (önként és azonnal vállaltam) na ez is érdekes, mintha direk engem szemeltek volna ki, akit az anyja eldobott, 2,5 évers korátóll én neveltem fel. Most meg itt van a szintén agyvérzésem férjem, akit még nem kell állandóan ápolni, de sor kerül rá.
Mennyi mindent elvisel az ember.!
üdv.

Válasz

Pánczél Miklósné üzente 14 éve

Elgondolkodtató amit olvastam
Talán én is / angyal vagyok /
90% lék -ban mintha az én életem volna.

Válasz

loczi klara üzente 14 éve

Egyébként nagyon tetszik az angyal klub . Az univerzumban isten és az ember között egyedüli legszorossab kapcsolat.: ök AZ ANGYALOK. SHY . MESTERE VAGYOK -LETTEM-Prof.Dr.Sir Maester Luong Minh dáng. tanitványa. Szeretettel ölelek beneteket!.............klara

Válasz

loczi klara üzente 14 éve

Köszönöm!....Kérlek ne értsetek félre, én nem vagyok több mint bár ki más, hisz küldetése mionden embernek van ebben a világban.Vagy elöbb vagy késöbb idös korban, de odafigyelve rájön az ember arraMI A KÜLDETÉSÜNK. Ugy e ti is éreztétek azt, hogy a kemény dolgoknál megtorpantok egy pillanatra azt mondjátok: tovább nem tudom csinálni és már a következö percben bocsánatot kérünk valakitöl.. ki Ő,? ÉS FOLYTATJUK lelkesen..Bátran folytassátok hisz mindenkor segitenek ,figyelmeztetnek benönket........Istensegitségével legyenek velünk mindenkor és mindenhol..szeretettel. klara

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Klárikám, köszönjük, s úgy legyen! Szeretet, itasson át, Mindenkit! Hajni

Válasz

loczi klara üzente 14 éve

SZERETEM ÖKET. Megálmodom a dolgokat és velem vannak az angyalok .masszörként dolgozom.Kik már régota ismernek tudatják velem hogy mindég különös embernek ismertek jo velem találkozni, beszélni mert álta.lam másként látják a világot. szeretetem töltse fel minden tagot!.......klara

Válasz

loczi klara üzente 14 éve

Szervusz, ! Tudnák irni egy kötet regényt küldetésemröl, de keveset elmondok magamrol: Egy olyan családba szüledtem be ahol félárva gyerekek voltak .K ét bátyo apám oldalárol és egy növér anyám oldalárol.Kemény dolog volt de szeretetem ösze tartotta a családot .Hogyha ideges és hangos volt a családom félre vonultam és megértettem ,milyen nehéz lehet nekik. Mintha csak kivülröl szemléltem volna öket. most viszont a férjem ápoloja lettem már 15 éve-agyvérzésben - 4 éve vegetál.Két lányom és egy onokám van.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Erzsike, ez nagyon jó, mert azt jelentheti, kiválasztott vagy! Viszont, akkor Neked is, kötelességed van, itt a földi létbe! Segítened kell a gyengéket, bátorítani a betegeket, s a környezetedben, békét kell, teremtsél! Klubvezető.

Válasz

szűcs erzsébet üzente 14 éve

Nem tudatosult bennem ,hogy lehetek angyal. Azt viszont érzem ,és tudom ,hogy angyalok vigyázzák utamat e- Földi életben. Arra is emlékszem, hogy kisegítős gyerekek lerajzoltak engem, és többük angyalszárnyakkal.??????? Lehet???? Nagyon élvezem a küldetésem, és olyannak szeretem magam amilyen vagyok. Annyi szeretetet kaptam ,hogy 200 évig kellene élnem ,hogy legyen időm ezt mind szétosztani. Köszönöm.

Válasz

baranyi ágnes üzente 14 éve

Magugban az angyalokban hiszek ! hiszem lehetnek a földö! Jo hogy vanak! eEn nemtudom
hogy vagyok? Döncsek el az emberek!

Válasz

Király Erzsébet üzente 14 éve

:) Már rég tudom hogy angyal vagyok, az angyalok szeretetével dolgozom és igyekszek ott segíteni ahol szükség van rám.
Nagyon nehéz feladatot kaptunk a nővérem és én de azt az üzenetet kaptuk, hogy teljesíteni fogjuk 100%-ig
Áldással teli napot mindenkinek:)

Nagyon jó a cikk , köszönjük!!:)

Válasz

Szerencsi Julianna üzente 14 éve

Nagyon sok a jellemző rám az első sortól az utólsóig nem mindenki van tudatában a küldetésének van akinek előbb van akinek utóbb nyitják meg a tudatát köszönöm ezt az irást ha az angyalokról és a világ sorsáról többet akartok tudni látogassatok el a magyar kryon honlapra jó ébredést angyalok szükség van ránk ezekben a nehéz időkben és a fönti család nagy örömmel fogadja a tudatosságukra ébredő angyalokat

Válasz

Turó Hajnalka üzente 14 éve

Nagyon jó ez a cikk,egy csomó leírás illik is rám,de soha nem gondoltam és gondolom
hogy angyal lennék.
Egy egyszerű és jó érzésü ember ,aki minden embernek megadja az esélyt.Ha eljátsszák-
az ő bajuk,ennyi.
Üdv Hajni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm nagyon örülök ennek az oldalnak és nagyonsok dologban magamra ismerek. ûdv Ani

Válasz

Szalai Ilona üzente 14 éve

Nagyon szépen köszönöm a biztatást ! Én harcolok már kezdi megszokni, csak azt nem tudja elviselni , hogy engem mindenki szeret a faluba / gyerek,felnőtt és az idősek is/ Mert én mindenkit meghallgatok és akinek tudok segítek. Most is vasárnaponként Zenés Torna klubot vezetek /torna,tánc egy kis kikapcsolódás/. Eddig nem volt ilyen lehetőség itt és szerencsére minden korosztály szereti. Üdv Ica

Válasz

Matesicsné Talján Viktória üzente 14 éve

Kedves Ilona! Ne engedd magadat bezárni soha de soha neked menned kell és azért hogy segíts !És igenis mozdulj ki mert szükség van rád és ne engedd hogy a párod uralkodjon rajtad. Ő tudja hogy te mit tudsz,és fél mert te más vagy mint ő ezért nem is akar megérteni ezért is nem szereti ha a családon kívül mással is foglalkoznál.Üdv:Vkitória:)

Válasz

Matesicsné Talján Viktória üzente 14 éve

Megint a lényegre léptem és ez jó:)Most már megbizonyosodott bennem az amit már régóta éreztem.Köszönöm!!!

Válasz

Marosan Mária üzente 14 éve

Hát ahogyan végig olvastam ezt a cikket nagyon sok dologban,majdnem hogy mindenben hasonlítok.Én is egy nagy intézményben emberekkel foglalkozok.Szeretettel segítséggel és odaadással közelítenek felém és én is feléjük.Nagyon szeretem a munkám és nagyon elfáradok mire vége a munkaidőnek.Én szőkés barna voltam, amikor kicsi voltam gyönyörű göndör fürtökkel.Sok minden ami történik komoly dolog velem, szinte előre tudom hogy mi lesz és úgy is lesz.Volt olyan is hogy fogadtam és nekem lett igazam,csak egy tábla csokiban.Én sem szeretem a ha segítenek nekem, inkább én segítek ha tudok.Nem szeretem a brutális műsorokat és a rosszat szinte taszítom magamtól.Boldog és ki egyensúlyozottan élem napjaimat,párommal.Ami az életemben rossz volt én mindig éreztem hogy van mellettem valaki aki segít hogy az életem más irányt vegyen.Még a mai napig érzem ezt az érzést.Köszönöm hogy meghallgattak.Marika.

Válasz

Lipák Irén Inci üzente 14 éve

Végig olvastam a cikket. Sok dologban magamra ismertem.
Egy szóban megfogalmazva, mindig is azt éreztem, hogy "szolgálatra születtem".
Most itt vagyok egyedül, és sajnálnak, hogy szegénykém, de segítenék, ha tudnék.
elutasítom mások segítségét, ugyan akkor elfogadom attól, aki miatt ebben a helyzetben vagyok.
Este már olyan fáradtnak érzem magam, mint, aki egész nap szántott vetett.
Ez az olvasottak szerint azt jelenti, hogy valakiknek még mindig adom az energiát, hogy felépüljenek, megerősödjenek, sikeresek legyenek, életképesek, és felébreszteni bennük a lelkiismeret hiányát, ami miatt ő okozott szenvedést másoknak másnak.
Mindig is különcnek tartottak, és egy porcelán babának. Édesanyám szerint, bár fényképek bizonyítják, angyali arccal születtem, de fekete hajjal, később erősebbek lettek az arcvonásaim, de eredeti szőke hajú kislány, angyali, akit nem lehetett nem szeretni, nővé váltam. Hiszem, hogy angyali teremtés vagyok....hiszem....érzem....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nos én úgy látom,miután részletesen elolvastam -milyen jegyekkel rendelkeznek az angyalok ,- hogy "IGEN" ! ! ! MAGAMRA ismertem,ez Hihetetlen!!! Mindent értek! Minden a helyére került az első szótól az utolsóig! Köszönöm a tisztánlátást ! Szívem összes szeretetét küldöm felétek! Legyen jó napotok,nekem már az van!!

Válasz

nagy Éva üzente 14 éve

Köszi a választ!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon jó ez a leirás.Én is azt tudom ismételni,hogy sok minden illik rám.Én karitativ munkát is végzek.Nagyon szeretek embereknek segiténi ,és látom amit csinálok az nem hiábavaló.Soha nem várok viszonzást,de viszont azt nem szeretem,ha kihasználnak,mert sajnok sokszor előfordult az életben.Köszönöm,hogy felraktátok.
Üdv.Ági

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Azok továbbra is angyalok maradnak, s ők azok, akik sokak számára, érthetetlen, s hihetetlen dolgokra képesek! Sokan nem hisznek nekik, ,hogy látják az aurádat, gyógyító energiával is, rendelkeznek! Ők azért öltötték fel ember alakjukat, hogy ne csak szellemi mívoltjukban, ha nem a fizikai értelemben is, tudjon segítséget nyújtani.Hajni klubvezető

Válasz

nagy Éva üzente 14 éve

Volna egy kérdésem. Mi lesz azokkal az angyalokkal, akik emberi testben születnek a földre haláluk után? Persze ez biztos attol is függ, miként élnek itt a földön. Aki tud, válaszoljon! Köszi!

Válasz

Szalai Ilona üzente 14 éve

Ezzel én is így vagyok ,hogy minden szó igaz rám. Érdekes módon mindenki megért a környezetemben ,de valahogy a párommal mindig problémáim vannak ő nem akar megérteni. Tehetségemet is sokszor elutasítja,mert akkor ő a háttérbe szorul. Legalább is ő így fogja fel. Ő azt szeretné hogy csak a családdal foglalkozzak és más ne érdekeljen. Sajnos én mindig társadalmi lény voltam, és nem szeretem a bezártságot. Ez olyan nagy hiba?Így is már alig megyek valahova.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Így van, mert a lelked a szívedben van! Hajni

Válasz

nagy Éva üzente 14 éve

Nagyon megdöbbentem azon amit olvastam. Hiszen szinte minden jellemző rám. Nem tudom, hogy én is angyal vagyok-e, de ez sok kérdésemre választ adott, amit eddig nem értettem meg. Köszönöm.
A kevenc idézetem:
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan."

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem tudom, hogy angyal vagyok -e vagy sem de azt tudom, hogy majdnem az egész leirás igaz rám. ugy gondolom az angyalnak nagyon kemény feledata van a földön. Először is a kemény preciz munka és az érzékenység bizony magmból ki indulva nem könnyü feladat. viszont élvezem az emberek szeretetét és jó indulatát.ez viszint nagyon -nagy energiával tölt fel.

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Nem érzem angyalnak magam. De még is hozzám jönnek a családtagok, ismerősők a bajaikkal, mert tudják, hogy segitek amikor tudok, vagy csak meghallgatom.
Csak engem nem hallgat meg senki. Sokan vannak körülőttem, de mégis egyedül érzem magam.
Mi vagyok?

Válasz

Kunné Katus üzente 14 éve

Akkor lehet,hogy én is angyal vagyok,mert minden szó illik rám

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Próbálok az lenni.....

Válasz