tomanné inci üzente 14 éve

Nagyon nagyon szépek a képek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ÚR ISTEN! Lefordítottam ezt az álmot!! Ez valóság??? Hideglelésem van!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

IGEN, SEGÍTSÉGGEL TÖRTÉNT MINDEN!ÖRÜLÖK, HOGY VÉGRE, TUDOD A VÁLASZT! PUSZI, HAJNI.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hajnikám! Most jutott eszembe egy nagyon érdekes dolog , mivel az előzőkben kérdezted ,hogy volt e már érintkezés az égiekkel.Talán ez lehetett az első: Kisgyermek voltam még ,olyan 6-7év körüli ,tanyán éltünk,nyár volt,kiskacsáink voltak és le kellett hajtanom őket a tóhoz úszni és nekem ügyelni kellett,hogy ne vigye el őket a ragadozó madár. Már a kacsák kifürödték magukat,vagy én szerettem volna hogy kijöjjenek nem tudom ,de...a tóba belógott egy hosszú fa,én elkezdtem ezen befele menni ,a fa elkezdett velem süllyedni én meg a tóba estem,elmerültem,kapálództam és ekkor felfele fordult a tekintetem mintha a szemem nyitva lett volna és akkor egy nagy fényesség megnyugtatott,azt hallottam a fejemben,hogy ne kapálódzak ,nyújtsam ki a kezem és kapaszkodjak a fába ,én ezt gondoltam nem érem el, de azt éreztem,hogy valaki azt súgja : ...dehogynem,meglátod sikerül,meg tudod csinálni. Ekkor nagyon könnyedén elkezdtem emelkedni a fához, egyetlen mozdulat nélkül... ,mintha a talpam alól emeltek,toltak volna felfelé..., Elértem......,őrült nagy levegővétellel jöttem fel a víz tetejére és kapaszkodtam bele a fába és másztam kifele a partra. Nagyon nagy kérdés volt számomra mindig,hogy hogy menekülhettem meg? Úszni nem tudtam, senki sem volt a közelben...De nagy tanulság volt ez nekem... Most értettem meg...,puszi piroska Köszönöm,hogy meghallgattatok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Az út ide vezetett hozzám, aki sok mindent látott, s lát is! Ne köszönd! Nekem ezt az utat kell járjam, segítsek az embereken! 2009 februárjában, találkoztam az égiekkel, 4-5 óra haldoklás keretén, műtét után, s ott is kaptam instrukciókat, más képességeket még.De erről, nem beszélhetek....Hajni, Puszillak!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hajnikám! Soraidat olvasva borzongás futott át a testemen,vagyis libabőrös lettem és a szemem könnyes lett. Mutasd az utat! köszönet érte!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm, Neked, elolvastam amit kértem, köszönöm! Ahogy csinálod, pont így kell!
Ne felejtsd el, amit most mondok! TE IS A KIVÁLASZTOTTAK LISTÁJÁN VAGY! A mikor eljön az idő, velem együtt, tovább szolgáljuk a földi embereket, s nyújtva nekik, segítséget!
Már vannak itt, köztünk, földi életformát át vett angyalok.
Boldog Új évet! S jövőre, találkozunk, bízva a szebbért, jobbért! Klubvezető.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hajnikám! Boldog Új Évet ! Erőt ,egészséget szeretetet mindenkinek ! köszönöm ,hogy meghallgattatok ! Köszönöm a megnyugtató szavaidat! BUÉK mindenkinek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Bocsánat ..."CSALÁDOM" és nem csalásom.elütöttem.. bocs

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Attila! Az én szertartásos imám az egyedi,mondhatnám,hogy én formáltam majdnem olyanná amilyen.Bízom benne ,hogy ön is tud majd egy sajátságos imát kialakítani. A lényeg,hogy hittel tegyük és ne kényszerből... :) Az ÉN IMÁM így szól:keresztet vetek ,az atya,fiú,szentlélek ,istennek nevében és mondom: én vagyok az isteni szeretet,egynek érzem magam a mindenhatóval és a védőszellemeimmel,védőszellemeim,.Apu,Anyu,(ők már nem élnek)köszönöm a nekem nyujtott segítséget.! Köszönöm,hogy óvjátok és védelmezitek a csalásom minden egyes tagját! Köszönöm,hogy erőt egészséget adtok a mindennapi munka elvégzéséhez.,kérlek segítsetek ezután is. A nekem nyújtott segítséget hálásan köszönöm,.köszönöm! Kérlek segítsetek ezután is, mutassátok a helyes utat,mert tiétek az ország a hatalom mindörökkön örökké ÁMEN! köszönöm ! Ennyiről szól az én imám és nem többről. Ha esetleg kérés van ,akkor azt szépen be lehet illeszteni.Minden szépet és jót kívánok mindenkinek és "Boldog Új Évet"

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon erős megérzéseim vannak amit ma már figyelemmel kísérek. Azt figyeltem meg magamon,hogy pl:földrengés ,katasztrófa,előtt nagyon erős szédülés érzésem van ,erős hányinger kíséretében váratlanul tör rám .Este lefekvés után láttam pld-ul ,hogy tengernyi víz van és törmelékek úsznak benne és az egyik nagy henger alakú fába kapaszkodik egy gyermek,ezután egy repülő zuhant le és 1 túlélő volt ,ha jól emlékszem gyermek. Az édesanyám halála előtti időben egy ködfelhőben úszva a föld felett (a lábát nem láttam)megjelent mama ,az anyukám anyja .Nem mondott semmit sem,csak a tejfehér ködben tovább szált, de azt hiszem ő volt az aki eljött érte, azért mutatta meg magát.Én mélyen hiszem azt,hogy az égiek ,vagyis a védő szellemeink vezetnek bennünket az úton.Nekem segítenek is biztos ezt érzem. Én nagyon egyszerű ember vagyok,nem vagyok nagyravágyó,sosem csak magamért imádkozok , kérni is szoktam :) , erőt ,egészséget a mindennapi munka elvégzéséhez,és mindig megköszönöm a nekem nyújtott segítséget! Köszönöm ,hogy meghallgattatok !Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Veres Antalné!

Kérlek írd le nekem a szertartásos imát.

Előre is köszönöm:
Mód Attila

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szenteste, az imáiddal, kapcsolat jött létre, az égiekkel! Nem mindenkinek adatik meg, ez a szerencse, hogy ilyen élményben legyen része! Kapocs vagy az égiekkel, s Veled vannak, ott melletted! Az angyaloktól, s az Úrtól ezt kaptad ajándékba, biztos, jó ember vagy! Utána levő kisebb rosszullét, természetes. Van, aki elájul utána.A zsigerekig hatoltak az élmények, amit mostanában dolgozol fel! Nem írtad, hogy előtte, volt e már érintkezés, jelzés, valamilyen szinten! Írd meg nekünk! Köszönöm! Hajni klubvezető.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon szép ajándékot kaptam az égiektől, legalábbis én annak tekintem. Képzeljétek el,hogy most ,december 22én este lefekvés után jön a szertartásos imám és ezután,megjelent egy kép nekem amit ha kinyitottam a szemem azután is láttam. Mintha egy kerek erdő közepén állnék,körben fák, ahogy felnézek látom a tiszta ragyogó égboltot. Kértem ,ha valaki közölni szeretne velem valamit akkor folytassa,de semmi nem történt.Másnap 23-án este..,szertartásos imám..és aztán megjelent az előző este látott égbolt és az összes létező apai,anyai elhunyt hozzátartozóm.Nem volt ilyesztő a látomás ,sőt nagyon boldogok voltak ,boldogan körbe -körbe haladva mutatták meg nekem magukat.Nem szólt senki sem hozzám egy szót sem,de ők boldog mosollyal egymással cseverészve,vagy inkább zsibongva haladtak tovább és tűntek el az égbolton.Ha valaki tudja a magyarázatát ennek az eseménynek akkor arra kérem írja meg nekem. Az esemény után erős szédülést és hányingert éreztem,(valószínűleg azért mert rengetegen voltak és körbe -körbe haladtak).Én ezt szép karácsonyi ajándéknak tekintettem .köszönöm ,hogy meghallgattatok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm, Nektek, hogy megnéztétek! Hajni

Válasz

Marosan Mária üzente 14 éve

köszönöm a csodálatos képeket és a jó kívánságot én is viszont kívánom.Marika.

Válasz

Kárpáti Ilona üzente 14 éve

Köszönöm e csodás képeket és a jókívánságot!!! Viszont kívánom neked is!!!

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Gyönyörű képek.Köszönjük szépen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nektek készült....s a többi embernek....Én köszönöm! Hajni

Válasz

Szabó Istvánné Mária Ria üzente 14 éve

Köszönöm a jó kívánságot és a csodás képeket.

Válasz

kocsis imréné üzente 14 éve

kedves hajnika. ezek a képek megnyugtatóak és a szeretet áramlik belőle. amikor néztem olyan békét éreztem. amióta tudom hogy vannak angyalok és ők velünk vannak azóta a lelki békémet megtaláltam. kérem a jó istent tegye szebbé életünket vigyázzon a szeretteimre és segítse a rászorulókat. köszönöm a képeket. üdvözlettel kocsisné marika

Válasz

Pálvölgyiné Halász Anna Ani üzente 14 éve

Hajnikám! Nagyon szépek a képek, és valóban elmúlt a karácsony, de én remélem, hogy az emberek nem felejtik el, hogy az év többi napján is szeretni kell egymást!
Pusza Neked!
Ani.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Angyal klub részére készítettem el, s gondolván, más emberekre is....Hajni klubvezető.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm szépen.

Válasz

Mihalik Jánosné üzente 14 éve

CSODÁLATOS KÉPEK VOLTAK, MELYEK CSODÁLATOS, BÉKÉS , BOLDOG ÉRZÉSSEL
TÖLTÖTTEK EL.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN Mihalikné Ani

Válasz

ludman rozsa. Csibe üzente 14 éve

buék

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Átérzem a szenvedők lelki fájdalmát, imátkoztam értük, hogy baj ne történjen Velük!
Sok lelki gyötrelmek után, magam is tudom, mit jelent, segíteni másokon...amit tiszta szívemből, s elhivatottságomból, teszem! Uram segítsd tovább a rászorulókat, tudasd Velük, vannak akik gondolnak rájuk! Szilveszter, megint egy fájó esemény lesz , aki kéri, segítek! Hajni klubvezető.

Válasz

loczi klara üzente 14 éve

kÖSZÖNÖM SZÉPEN.

Válasz

loczi klara üzente 14 éve

U.I. Az angyalok velem vannak minden nap ,mint a kis csillám por elötem vannak és ezért nagyon nagyon hálás vagyok nekik.Csodállatos érzés!!!.......Éjel álmokat küldenek: figyelmeztetnek vagy értesitenek a különös éseményekre.Karácsonykor érdekes álmom volt, demajd megirom nektek amikor megélem ,hogy mitöl szeretnének megovni. SOK...SOK... SZERETET KLARÁTOL

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Klári, ez a lényege az egész ünnepnek! A meg hittség, s a szeretet, együttese! Örülök, hogy édesanyád is él. Az ÚR, S AZ ANGYALOK, legyenek Veletek! Klubvezető.

Válasz

loczi klara üzente 14 éve

Csodálatos vol és még most is jelen van.Együtt voltunk és a beteg férjem is látványossan élvezte. Az aztalon a karácsonyi kenyér benne az égö gyertya a megteritett asztal.Mald elhangzott az áldás és etöl a pillanatol ragyogott az egéssz családom a 89 éves anyukám is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Éva, ezt a szép blogot, Nektek ajánlottam fel! Mert az ünnep, bizony, egyedül, HIT nélkül, nagyon nehéz....köszönöm, hogy megosztottad velünk az érzéseidet.Klubvezető.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Lehet magányosnak lenni családban is. Pedig nekem a névnapom és a születésnapom is volt. De csak fájdalmat és ürességet éreztem. Egyedül a hitem segített át az ünnepeken.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm, Jaksa.....Hajni

Válasz

Jakobicz Imre üzente 14 éve

Kedves Hajni,

Köszönet Neked az együttérzés gondolataiért, minden rászoruló és együttérző nevében. Bízom abban, hogy az előttünk álló évben egyre sokasodni fog azoknak a száma, aki mások bajaival, problémáival találkozva nem érzéketlen, hanem együttértő módon reagál. Nagy szükségünk van erre. Sok szeretettel: Jaksa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Reméljük, hogy Mindenkinél, békében, szeretetben, zajlottak le az ünnepek. Ma este írom, 26.-án, a bejegyzést. azokra sokat gondoltam, akik egyedül voltak, hajléktalanok, vagy senkijük nem maradt. Velük, vajon, az Úr tudja ezt?Kaptak valami reményt? Talán a hit, ami éltette őket, mert nekik ez a pár nap egy gyötrelemnek hatott,,,,,az Úr s az angyalok legyenek, minden bajban jutott emberek mellett! Ég áldjon, Mindenkit! Amen. Klubvezető.

Válasz