[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ida, én köszönöm, hogy duplán segítettünk! Az égiek, továbbították, mind a kettőnk által fel tett kérést! Nem zavartál meg sőt, hiszen, Te is a klub, hasznos, segítő asszonya vagy!
Köszönöm Neked is, külön! Puszi, Hajni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm, ezért kértelek Benneteket, hogy segítsetek!Hálás vagyok, amiért Era, jelt adott magáról. Most a jó Istenre, s a szervezete tűrőképességére van szüksége, s a gyógyulni akarásban! ERA, MIND VELED VAGYUNK! Hajni

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Biztosan nem tudtam, csak sejtettem, hogy Erika az.Hamarosan túl lesz a nehezén.Kívánom neki a további kitartást, és erőt, a hitet: Isten meggyógyítja.

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Milyen a sors, mind a ketten Erikáért izgultunk, nagyon megszerettem. Amikor segítséget kért, hogy adjunk tanácsot nagyon kedvesen fogadta. Remélem, hogy most sem adja fel.
Tiszta szívemből kérem a jó Isten segítsen Neki, hogy minden sikerüljön.
Hajnikám nem tudtam, hogy róla van szó amikor írtál. Remélem nem zavartam meg az oldaladat. De nagyon örültem amikor olyan sok segíteni akarok válaszoltak .Ez részben a Te érdemed is, hogy ilyen jó közösség van itt.
Szeretettel üdvözöllek, szép hétvégét kívánok. Ida

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Most már elárulom, NOVÁK ERIKÁRÓL volt szó! Tegnap írt nekem, kemon volt nincs áttét, de sajnos lehet, hogy a rossz daganatát, műteni kell! Pár nap múlva, döntik el! Hajni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Örülök neki!!Ha gyerekei is vannak akkor pláne van miért küzdenie!!Én így gondolom!Annyi szép van van az életbe amit addig észre sem veszünk amig nem szembesülünk az elmúlás gondolatával!Én annyira szerettem a Mamámat,hogy szeretetem energiájával gyógyítottam !Ő fogékony volt rá!Kérdezhetnéd fiammal miért nem teszem mert nem hagyja!!Azt mondja badarság!A Mamám halálos ágyán olyan csodálatosat énekelt,soha nem hallottam nem is emlékszem rá,mert annyira sírtam !Meg ígértettem vele ha van túlvilág valahogy a tudtomra adja!!Nem hiszitek el de úgy érzem segít nekem ha gondom van mindig őt kérem !Ő egy tündér volt a földön bíztosan oda át is az!Sok mindent tudnák még írni de félő ,hogy untatlak benneteket!!üdvözlettel Zsu!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm Zsuzsikám! Azt hiszem, megtettük, amit lehetett! Mára már, írt nekem, nem ADJA FEL! Ezt, itt, közösen hoztuk létre, köszönöm Nektek is, hogy adtunk egy asszonynak további esélyt! Nagy szó, mert a keserüség, bánat, gond a szivünkben, csak a rosszat hozza ki.
Elértem, elértük, amit szerettünk volna! Annyi szeretetet, megértést kapott, érzi, küzdenie kell....s ott a gyerek is! KÖSZÖNÖM, MÉG EGYSZER, HOGY A SEGÍTSÉGBEN, MELLÉM ÁLLTATOK! Hajni klubvezető.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Hajni !Amint látom Te egy csodálatos ember / Nő / vagy !Aki szeretnél segíteni egy elkeseredett embernek! Nincs ennél figyelemre méltóbb!Én ismeretlenül is szívembe fogadtalak Téged is és ,reményvesztett clubtársunkat !!Remélem Ő is olvassa ,és érzi a szeretet energiáit amit sugárzunk felé!Ha meg tudhatnám ki ő én nem hagynám egyedül !Amit írtam magamról az az igazság!Sokáig nem beszéltem senkivel betegségemről,ma már vállalom ,mert úgy érzem legyőztem!!Élnem kell mert az én drága fiaimnak még szükségük van rám!!És ezt a Jó Isten tudja!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Már a sok választ, elolvastattam Vele, úgy látom, kezdi belátni, hogy érdemes, amikor ennyien, sokan ismeretlenül is, jót akar Neki! Köszönöm a lelki támaszt, ilyenkor, bizony, jól jön...Ő is egyedül van...a nevét, nem engedi, hogy kiírjam, több klubban is tag! Csak nekem írta meg, mi is történt Vele, s megírtam e blogot, kérve az égiek segítségét, kétségbeesésemben!Köszönöm Nektek, mert egyedül, nem tudtam volna segíteni! Mégis vannak jó emberek, s jó ezt tudni, érezni! A mi közösségünk, összetartó!KÖSZÖNÖM! Hajni klubvezető.

Válasz

Peter Stefania üzente 14 éve

Nem szabad feladnod, soha, mert a jó isten nem ezt akarja. megáldott minket szabadakarattal, és szellemi erővel, ha másképp nem megy, akkor a szeretettel, és a jó érzéssel a szivünkben. ha isten azt akarná, hogy meghalj, akkor már rég nem élnél. valószinű, hogy meg kell tanulnod küzdeni a saját akaratoddal, és elfogadnod a segitséget, bárhonnan jöjjön. hagyd abba az önsajnálatot, és kezdj el örülni, hogy még vagy. nem kell megijedned semmitől, ne félj nem hagynak magadra, odaföntről még akarnak tőled valamit. Stefi. Ne add fel, mert nem szabad. Hidd el, én tudom. Vonzd be a jót a nyugalmat. A félelem a legrosszab, küld el magadtól, nehogy már ő gyözzön. a sötét oldal, ezzel éri el amit akar. Hát ne hagyd magad. Rugd segbe a rosszat. Pusza.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Minden embert sajnálok aki feladja!Nálam 96 ban diagnosztizáltak rákot műtőttek sugaraztak !Éjszakákat sírtam át ,mert egyedül neveltem 13 éves ,és 9 éves fiaimat!Kértem a Jó istent addig had élhessek amig a fiaimnak szükségük van rám!Hálát adok mert még mindig itt vagyok!A tragédiák nem értek véget az én betegségemmel ebbe az évbe veszítettem el a legdrágább anyóst,és ez még nem volt elég nagy fiamnál cukorbetegséget állapítottak meg!Mind ketten kórházba voltunk két külömböző városba!Egy nap szabadultunk ,mert csak nekem adták ki a gyereket!Elég volt a saját műtétemből felépülni ,közbe ott volt a fiam !Nem tudtam mit ehet ,hogyan tovább!Azóta is küzdünk !A legnagyobb boldogság a fiam gyógyulása lenne!!De ő bele tőrődőtt sorsába hiába tanítom küzdésre!!Szívesen levelezek és megosztom vele gondolataimat ,ha tudnám ki az aki feladta!!Várom a választ !!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm, Nektek, nélkületek, minden nehezebben ment volna, még nekem is!Puszi, Hajni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Drága Hajnikám!! Örülök, hogy minden rendben van és minden szépen megy a maga útján!! Nagyon-nagyon örülök neki,hogy itt vagy velünk és mindent megteszel mindenki érdekében.Erőt ,Egészséget, Kitartást,Minden elképzelhető "JÓT" kívánok neked és minden klub tagnak. Mindenkire ragyogóan süssön a nap!!A szeretet ereje melegítse át a fagyos szíveket!!Isten áldásával üdvözlök mindenkit! PIROSKA

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tejesen átérzem a helyzetét,nagyon nehéz lehet egyedül!Elolvastam a hozzászólásokat,és sajnos tapasztalatból tudom hogy van olyan betegség amiből nem lehet meggyógyulni,de a reményt soha,de soha nem szabad feladni!!!A tapasztalatom ellenére hiszem hogy,bármi történhet,mert csodák vannak!!!Azt üzenném a barátnőjének,hogy legyen erős,higgyen magában,mert biztosan nagyon értékes ember!Nagyon sok erőt,szeretetet,és gyógyulást kívánok neki!Imádkozom érte!

Válasz

szilágyi erzsébet üzente 14 éve

Jaj!Elolvastam ezt a szomorú cikket és csak annyit mondok,soha nem szabad feladni!Én is imádkozok érte,bár nem tudom ki ő,de nem is ez számít!Biztosan tudom,hogy ha összeszedi magát lelkileg és küzd,meg fog gyógyulni!Tisztelettel!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Rendben de azért nem értettem meg, mert itt egy tag, Péterdi Istvánné Gabi unszolta,,,,miért? Most már mindegy, téma lezárva! Nos van egy jó hírem! Biztosan örülni fogtok neki! Ez a barátnőm is itt van a Networkon, s írtam nézzen ide be! Elolvasott mindent! Nagyon köszöni Nektek, a bíztatást, s úgy vettem észre, erőt merit Belőlünk!KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETTETEK NEKEM, S FŐLEG, NEKI!Klubvezető.

Válasz

pfeifer jánosné üzente 14 éve

nemszabad feladni soha, föleg ,ha az ÉLETÜNK atét!!!!!!!!! nincs aza betegség,amit nelehetne legyözni. én tapasztalatbol tudom és higyen mert sajnos énis 8 hónapja tápézen vagyok és mikor megmonták mi abetegségem énis aztmontam sajnos meghalok .és akkor aztmonta én ugyan nemadom fel,mert aza fajtavagyok aki még ahalállali szembeszál.és az interneten találtam rá amogyára. öis akesergés hejett ezt tegye. de hiniekell bene ,és önmagábais mert aznélkül nemegy. kivánom tiszta szivemböl ,agyogyulását! DE EZÉRT NEKIKEL TENNI!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Valami hiba van a gépezetben biztos.... :)), vagy én nem voltam elég világos. Én arra akartam utalni csak...,hogy a hitét nem szabad feladnia senkinek soha sem !!! Tudjátok: hit, remény, szeretet...:)) Hajnikám! Nagyon szép napot kívánok neked és a kedves klub tagoknak! Piroska (de ha neki a szódabikarbóna kell..??)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tisztességes választ vártam, s megfelelő hangnemben! Klubvezető!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Itt nincs szükség semmiféle szódabikarbónára. ÉRTED? én ÉRTEM!!

Válasz

Radó Hajnal üzente 14 éve

Bár nem tudom,hogy mi a gond,egy viszont biztos:Minden szervi probléma hátterében lelki okok vannak.Ha ezt a lelki okot sikerül feloldani,akkor van segítség.remélem,még nem késő... Privát e-mailben adok több infót: hajnal.rado@gmail.com

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

MINEK A SZÓDABIKARBÓNA? KLUBVEZETŐ.

Válasz

péterdi istvánné Gabi üzente 14 éve

EVŐKANÁL bocs

Válasz

péterdi istvánné Gabi üzente 14 éve

Remény mindíg van! Igyál mlnden reggel 1 dl vízben 1 svőkanál szódabikarbónát,hidd el segít! imátkozom is:Gabi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ne veszitse el hitét Istenben,a gyogyulásban saját magának is nagy szerepe van,ha hisz Istenben akkor sokkal könnyebb minden.Természetes,hogy ha sokan imátkozunk érte az egészségéért akkor a imánok nagy ereje van.Környezetemben is voltak olyan ismerőseim,hogy nagy betegségből felépült.Adjon az Isten sok erőt hogy gyogyulásához vezessen.Imátkozom érte,hogy sok imánk meghallgatásra találjon.Üdv.Ági

Válasz

pozsgai erika üzente 14 éve

Az atyától kérni a számára még egy esélyt és ha megkapja gyógyítani kell minden szinten.

Válasz

Szabó Istvánné Mária Ria üzente 14 éve

Kedves ismeretlen. Kivánom,hogy a jó Isten segitsen, és gyógyitson meg..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

KÖSZÖNÖM A BARÁTOM NEVÉBEN!KLUBVEZETŐ.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon nehéz időszak lehet ez az önök életében. Kérem ne adják fel!!!! Van egy barátnöm aki pszihotronikával foglalkozik azaz lélekgyógyász. Nagyon sokk mindent tud és igen segítőkész. Ha tudok bármiben segíteni segítek. A hit nagyon fontos! KITARTÁS!!!!!!! Baráti üdvözlettel:Márti

Válasz

Bernáth Mihályné üzente 14 éve

Kedves Ismeretlen! Nagyon sok erőt é kitartást kivánok! Tudom nehéz, nagyon de ne add fel!
Imádkozom érted!!!

Válasz

loczi klara üzente 14 éve

Szia kedves ismeretlen. Kérem a JOISTENÜNKET halgassa meg kérésünket küldje le betegünknek iISTENI aura fényét, errösitse meg benned valo hitét .,szeretetét éritse meg lelked irántad valo szeretetünkel együtt!!!.......... NEM VAGY EGYEDÜL MI MINDANYIAN VELED VAGYUNK!!!............ Ölelö karjaim örangyalod karjaival együtt ovunk és szeretünk. FOGADD EL KÉRLEK!.........

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

KÖSZÖNÖM AZ ÉRTÉKES HOZZÁSZÓLÁSOTOKAT, TUDOM, HOGY OLVASSA, MERT ÉRZEM!KLUBVEZETŐ

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Az nagyon jó kedves István, ha a szerelmed kifelé nyitott, nyílt, mert nálam legalábbis ez segített.Azért merem ezt leírni, mert én is átestem rajta, lassan már 14 (!) éve.Amikor az orvos közölte velem a tényállást, elájultam...teljes kétségbeesés lett úrrá rajtam, folyton csak arra gondoltam: miért éppen én?Szerencsére, nem vagyok egy magát elhagyó fajta.Az orvosomnak szót fogadva, a család, a kollégáim szeretetébe kapaszkodva csináltam végig...Nem mondom, a félsz mindig bennem van amikor kontrollra megyek(már csak évente), de mindig azt tartom szem előtt, hogy ÉLNI akarok....És ezért mindent megteszek.Soha, senki előtt nem titkoltam, hogy mellrákkal küzdöttem, sőt hálásan fogadtam minden jó tanácsot.A falunkban is szinte példakép lettem: a nagy túlélő.Gyakran jönnek hozzám sorstársak tanácsért, jó szóért és én boldogan segítek nekik.Judit olyan gyönyörűen leírta, és szerintem teljesen igaz: ha valaki a mások érdekeit maga elé helyezi, és viszi mindenki keresztjét, a szervezete így reagál.Nekem is át kellett értékelni az egész életetmet.A másoknak görcsösen megfelelni akarás, az állandó szorongás majdnem az életembe került.És végül, de nem utolsó sorban a Jóistenbe vetett hit volt az, ami visszaadott engem a családomnak.Nem tudok elég hálás lenni érte. Üdvözlettel : Panni

Válasz

Kiss István üzente 14 éve

Jobbulást kívánok én is neki!

Nekem meg a szerelmem beteg. 14 hónapig bírtam könyörögni neki, hogy had költözzek hozzá. Iszonyatos érzés volt, hogy harminc találkánkat is visszautasította. Annyi mindent megtettem, megtennék gyógyulásáért, boldogságáért... Csak hét hónap után mondta el nekem egyetlen általam erőltetett találkánkkor, hogy beteg. Regényeket írtam neki, hogy mennyire szeretem. Voltaképpen ő is vidámnak látszik, mert aki előtt csak lehet, titkolja még betegségét. Még munkaképes, nem kései stádiumos beteg. Ő is extrovertált személyiség.

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 14 éve

Ha esetleg ez segítség neki, írtam egy blogbejegyzést, hogy lássa, ez teljesen ismert és normális dolog, amin keresztül megy, másokkal is megtörtént már, de VAN KIÚT, ha szeretné... Igyekszem ahogy az időm engedi, az egész folyamatot leírni, ezért adtam neki az 1.rész címet.
Itt elérhető:
http://network.hu/berkesjudit/blog/judit-blogja/a-daganatos-betegseg-lelektana-1-resz

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 14 éve

Egy kedves ismerősöm hívott, hogy próbáljam meg, hátha segíthetek...Sokatokkal egyetértek, ha feladta, nincs esélye. Amikor megtudja valaki, hogy daganatos, az első gondolata az, hogy minden összedőlt, nincs tovább, ez egy halálos kór, és szégyelli, hogy így járt. Ha "csak" veseköve, vagy szívproblémája lenne, az nem számít, azt nem kell titkolni, de EZT..., ezt igen, mert az emberek sajnálkozva néznek rá, félnek vele kezet fogni, nehogy elkapják. Onnantól megváltozik az élete, és csak a küzdelem, vagy a feladás marad..., egyedül.

Érdekes módon mindig a jó emberek lesznek daganatosak, és ennek is megvannak a lelki okai. Ha valaki a mások érdekeit maga elé helyezi, és viszi mindenki keresztjét, akkor a szervezet így reagál. Ezek lélektani dolgok, és itt nem fejteném ki most bővebben.
Nézzük mit tehetünk:

Ilyenkor is, mint minden betegségben szükséges a test-lélek-szellem egységét kezelni.
Én a magam részéről fel tudom ajánlani a különböző könyveket, meditációkat, amik kimondottan a daganatos betegekkel foglalkozó meditációk.

Valamint egy olyan terápiát, ami még az utolsó stádiumos, 60 év feletti embereken is segített, esettanulmányokkal bizonyítottan, és volt akiről lemondtak az orvosok, és 6 hetet prognosztizáltak. Ezt egy magyar professzor fejlesztette ki, 1999 óta adja a betegeinek, nagyon jó eredménnyel.

De mindenképpen szükséges hozzá maga a beteg. Most még az első stádiumban van ami az "önsajnálat" stádiuma, és ebben a pillanatban tényleg csak imával és energiaküldéssel tudjuk Őt támogatni. Ha ezen túljut, akkor tudatosítania kell önmagában, és el kell fogadja, be kell ismerje: Igen, beteg lettem. Tudnia kell, hogy Isten csak olyan dolgokat tesz elénk, aminek a megoldására képesnek talál, és Ő egy nagyon erős és fantasztikusan fejlett asszony lehet, aki már képes ezt a terhet megoldani.

Ha eddig a pontig eljut, hogy tudatosítja a betegségét, és hiszi, hogy nem véletlenül kapta ezt a kihívást, nem büntetésképpen, mert valamit rosszul csinált, hanem egy olyan feladatként, amiből tanulhat, akkor már beléphetnek a természetgyógyászok, orvosok, alternatív gyógyítók. De csak akkor!!!

Tehát jelen pillanatban küldjünk minél többen energiát neki, hagyjuk befelé fordulni, ne akarjunk segíteni, mert még nem jött el az idő. Az első szakaszon túl kell jutnia, ami nem könnyű feladat.

Kívánom, hogy sikerüljön neki, és akkor szívesen állok a rendelkezésére, és támogatom, a megszerzett tudásommal, és a Professzor úr szakmaiságával, akihez személyesen beajánlom.

Szeretettel és Fénnyel,

Napsugár

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ÍGY LEGYEN MARICA...KÖSZÖNÖM, HELYETTE IS! HAJNI KLUBVEZETŐ.

Válasz

Bárány Mihályné Marika üzente 14 éve

Ne add fel még sikerülhet, kitartást s sok erőt kívánok !
Bízom gyógyulásodban így ismeretlenül is!
Isten megsegit!
Marika

Válasz

NÉMETH ANDRÁSNÉ üzente 14 éve

KÉRLEK EKDVES ISMERETLEN ISMERŐS,SOHA NE AD FEL AMIT ADOTT ÉDESANYÁD,ÉLETETT,SZERETETETT, KI SZIVE ALLAT HORDOTT KI.CSAK ÖNMAGADBAN BIZ ÉS A LELKED MEGTISZTÜL,HA VAN HITED AHOZ HOGY IGEN IS ÁTVÉSZELED A FÁJDALMAT,ÉS TÜRELMED EZT MIND KIVÁRNI BIZTOS VAGYOK ABBAN HOGY MEGGYÓGYULSZ.A TÜRELEM A NYUGALOM,A SZERETETT, AZ NAGYON JÓ GYÓGYSZER.
ÉS IGEN IS BESZÉLJ RÓLA NINCS MITÓL FÉLNI VAGY SZÉGYELNI VALÓD HISZEN HA KIBESZÉLÜNK DOLGOKAT MEGKÖNNYEBÜLÜNK,ÉS MÁR A FÁJDALOM SE OLYAN ERŐS,ÉS NEM IS FÉLÜNK ANYIRA HISZEN KIMERTÜK MONDANI AZT AMI BÁNT,AMI FÉLELMET OKOZ! SZERETTEL GONDOLOK RÁD ÉS E LEVÉLKÉVEL KÜLDÖM MELEG,TISZTA TISZTELETEMET. MARICA

Válasz

Almási Jánosné üzente 14 éve

Így ismeretlenül is mondok imát a gyógyulásáért.ha tudnám ,hogy hívják és hol lakik
táv reiki energiát küldenék ugy ,hogy ha valaki tudja írja meg.Megbeszélhetnénk egy időpontot mikor minden klubbtag egyszerre mond érte imát és küld gyógyító erőt.
Kedves Ismeretlen ha magadra ismersz kérlej írj.Ha ide nyilvánosan nem akarsz emil címem:csutika54@freemail.hu.Szeretnék segíteni ha engeded.Mosolygós szép napot.Rózsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez a hölgy nem én vagyok....különben írtam neki, nem válaszolt.De a legnagyobb meglepetésemre, egy klubban, egy képpel, üzent nekem!!Hajni klubvezető.

Válasz

jónás Matild üzente 14 éve

Ez a hölgy valójában ,még nem adta föl.Ugyanis várt egy eredményt amiben bízni akart.
Hölgyem felejtsük el azt az eredményt, és gondoljunk az istenre , az angyalokra, akik mindvégig velünk vannak, és ha nem adjuk föl akkor mindig kapunk esélyt a jobbra.
Tehát fel a fejjel,!!!
napi ima
nem vagyok beteg
igenis meg gyógyulok
élni akarok
élni fogok
még szükség van rám!!!

Szigorúan tessék mindennap elmondani,ha kell fél óránként.
Pozitív hozzá állás és sikerül.
Rajta
Jó egészséget kívánok önnek.
Szeretettel Matild

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon sajnálom, amiért feladta.Az én férjem 6 évig volt súlyos beteg,és nemadta fel az utólsó percig.Még halála napján is volt terve, pedig tudta hogy elérkezett a vég.Akkor meg köszönte istennek, hogy még 5 évet adott neki.Én most az ő erejéből táplálkozok.Az bíztos, én nem tudnám azt végig csinálni,ámit ő meg élt,főleg az utólsó 6 hónap alatt. Azt üzenem, ne adja fel, és küzdjön az életért.

Válasz

Kardos Imréné üzente 14 éve

Szívből küldöm Neki az energiát,- kérem, hogy ne adja fel! Mindig van remény

Válasz

Kőrösi Éva üzente 14 éve

Energiát és programot is közvetítettem, a "Szabad akaratával" Neki kell döntetni, hogy elfogadja-e a segítségünket. Éva

Válasz

Pogocsan Gyöngyi üzente 14 éve

Küldöm/ küldjük Neki az energiát, biztosan érezni fogja! Sajnos ha menni akar, elmegy. De REMÉNY mindig van!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Írtam Neki tegnap, azóta semmilyen választ nem kaptam......Hajni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

"Ember küzdj és bízva bízzál"!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Írtam ma neki.....meglátjuk!

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Nem lehet annak segíteni, aki el akar menni.De megkönnyíthetjük együttérzéssel, szeretettel az utolsó időket.Nem tudom, már hol olvastam, hogy mindenki maga dönti el, hogy mikor hal meg.Bízzuk rá a döntést, és küldjünk neki gondolatban sok-sok szeretet-energiát.

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Sajnos csak volt egy barátnőm, akivel a kórházban kötöttünk barátságot, tartottuk egymásba a lelket. Egyszer azt mondta, hogy már ne menjek, mert Ő már feladta. Nincs már ereje a gyereke is unta már. Nem maradt semmi amiért élni akart volna. Hiába próbáltam meg mindent nem tudtam segíteni. Azóta is lelkiismeret furdalásom van, hogy talán többet kellett volna törödnöm Vele. A lánya még a temetésére sem hívott meg. Nagyon nehéz volt elviselni. Azt hiszem, hogy ha szeretetben élünk sokkal könnyebb elviselni a betegséget. Jobban tudunk mi is küzdeni a kór ellen. Remélem sikerül az ismerősődnek erőt adni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szomorú ha valaki már nem lát reményt: de ez csak ami nézőpontunk lehet, hogy ö vágyakozik a szfárák zenéjére, viszatérnia szellemiség körébe, ezért nem szabad őt erővel visszahúzni

Válasz

nagy mária üzente 14 éve

hajnikám!Kérlek add át az üzenetem!Ne add fel soha,ha feladod nincs vissza út!Csak a szép gondolatok jussanak eszébe!ne gondoljon a betegségére,nagyon nehéz tudom.Át érzem a fájdalmát de NE ADJA FEL!A család nagyon sokat segithet!!!!Az Angyalok vigyázzanak rá!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Most keresem meg, az e-mail privát postafiókját, s írok neki! Az egyik nap mindenkinek küldött levelet, hagyják a szeretet, barátság, meg ehhez hasonló leveleket! S mindenkit a fájdalmában, elküldte, ahonnan jött.....megpróbálom felvenni a kapcsolatot. Köszike! Hajni

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Hajnika!Én imádkozom érte, és megkérem a karitasz-társaimat, hogy velem együtt imádkozzanak.Már sokszor segített.Csak az aggaszt, hogyha ő feladja, akkor nem biztos, hogy tudunk segíteni.Ezt kellene valahogy tudatosítani benne.Ha ismered személyesen, mondd el neki, hogy SOHA NEM SZABAD FELADNI!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Összeállított képeimmel, próbálok, lelki vígaszt nyújtani.....

Válasz