[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

KÖSZI IDA, ÍRT NEKEM LEVELET! TUDOK MINDENT! PUSZI, HAJNI

Ő VOLT AZ A SZEMÉLY AKIRŐL KÉSZÜLT A MÚLTKOR A BLOG, AKI FELADTA A REMÉNYT!

VÉVIG OLVASTA, S AZ ESTE ÍRTA, KÖSZÖNI MINDEN TAGNAK A SEGÍTSÉGET! HAJNI

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Erika kijött a kórházból, de sajnos még sok megpróbáltatás vár rá. Jövő héten derül ki, hogy műtik vagy tovább kapja a kemot .
Szeretettel üdvözlök mindenkit és szép hétvégét kívánok. Ida

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm Évikém, de nem nekem kell a segítség, akinek kellett, már meg kapta!
De azért köszönöm! Hajni klubvezető.

Válasz

Bátori Éva üzente 14 éve

Kedves Hajni!
Én nagyon friss tag vagyok azaen az oldalon és segíteni szeretnék a gyógyulásodban..
Raphael arkangyal Isten gyógyító angyal
Próbáld meghívni magadhoz és segítségét kérni. Ehez csend és nyugalomnak kell lennie körülötted és teljes ráhangolódás.
Gyújtsál meg két gyertyát, az egyik gyertya téged a másik gyertya a gyógyító angyalt jeképezi.
mond ezt:
megidézem ...............angyalomat hogy segítse ezt a gyógyulást
Ezt a pillanatot
ezt a gyógyulást és ezt a kapcsolatot a fénybe emelem.
-csukd bea szemed és lélegezz be, kilégzéskor pedig lásd hogy a gyógyulás ceremóniája a szívedben is véghez megy.
érezd hogy szeretnek és hogy szeretet vesz körül
érezd hogy te is szereted magad és ez szeretet az egész testedben szétáramlik.
Köszönd meg ezt a pillanatot hogy a gyógyító eröt megkaphattad. Ha jólérzed magad maradj így még ebben az állapotban, hogy minnél tovább átjárjon ez az érzés....
Mikor kinyitod a szemed fujd el akét gyertyát. Sok szeretettel Éva

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kívánom az ismerődödnek, hogy legyen annyi ereje és hite, hogy le tudja győzni a betegségét, Isten áldásával és az Angyalok segítségével.

Szeretettel: Jakab Rózsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

küldöm és jobbulást kívánok!!

Válasz

Török Gabriella üzente 14 éve

Az Angyalok,mindig velünk vannak soha nem leszel egyedül! Szeretetem,imám erőt ad!

Válasz

Virág Lili üzente 14 éve

SZERETETEMET küldöm, IMÁTKOZOM ÉRTE. (SZERETET,HÁLA,ODAADÁS) legyőzhetetlen gyógyító erővé válik. SZÍV ANGYAL HADRANIEL "SZERETET" ANGYAL-t kérem segítsen.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Hajnika! Minden elismerésem a Tiéd!Én tudom, hogy sokat tanulhatunk a betegségünkből, tudom, hogy vasakarattal, élni akarással mindent le lehet győzni.Mivel Te is átestél a szörnyű csonkoláson, tudod milyen lelki hatásai vannak...Sajnos, én nem ilyen könnyen éltem meg a dolgot AKKOR.Hiába, nem vagyunk egyformák...Ma már azt mondom, ha ez volt az ára annak, hogy túléljem, megérte.Akkor azonban nagyon padlót fogtam.Ha nincs a szerető férj, gyerekek, a tündéri munkatársaim, a jó főnököm, akkor nem tudom, hogyan lettem volna túl rajta.Én csak azt akarom kihangsúlyozni, hogy egy ilyen műtét után igenis szükség van egy pszihológusra, aki helyreállítja az önértékelésünket...

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Drága Hajni.
Tudtuk, hogy tavaly kórházba voltál, sokan izgultak érted. De hála Istenek volt erőd hamar visszatérni hozzánk. Nem gondoltam róla, hogy ez a felhívásom ilyen sok jó embert megmozgat. De nagyon örülők, hogy ilyen sok jó emberrel vagyunk együtt.Kérlek adj tanácsot, hogy induljon e egy másik klub. Vagy lehet ezen az oldalon folytatni.
Szeretettel Ida

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tudod, nekem, teljesen kivettek mindent 40-éves koromban! Semmi előkészítés, az orvos mondta így, kidobjuk, mert rákos lesz! Nem éreztem azt, hogy nem vagyok nő, sőt, a fogamzásgátlás is megoldódott. Mivel nők vagyunk, nem bírtam, semmit használni... a spiráltól öklött a vérem. Ezt nem szabad katasztrófának megérni! Sőt, azt sem, hogy tavaly csonkolták a mellemet, daganat miatt! Nő vagyok, s az is maradok! Ezt a tudatot kell magunkba szívni! Itt leírom, ha valakinek segíteni kell, írjon, szívesen nyújtok lelki támaszt! Mellettem, csak a férjem volt, aki mindenben, a társam! Az idén leszünk, 36 éves házasok. Érettségi után mentem férjhez, s jött a két gyerek. Mellettük mentem, tovább tanulni. Kemény vas akarattal! Talán annak is köszönhető félig, székely vagyok! Ezt azért írtam le, hogy nem kell szégyelni, mi történik velünk. A sorsunkat nem mi döntjük el, de irányíthatjuk....most estem át pár hete egy szőrnyű hasműtéten, s itt vagyok! Igaz, van, hogy összeszorított foggal, de csak azért is! Ezt már rég ki szerettem volna írni magamból! Puszi, Hajni

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Figyelj Idácska!Sejtelmem sincs, hogyan kell klubot alakítani, de itt van Hajnika, aki biztosan segítene, és látod, már egy IGAZI pszihoanalitikust is küldtek hozzánk az Angyalok.Tudod, ez azért nem mindegy mivel az a betegség, amiben én szenvedtem, pszihikailag teljesen a padlóra küldött, a nőiességem (46 éves voltam akkor) a csonkolás után romokban hevert.MIlyen jól jött volna akkor nekem olyan ember, mint kubtársunk, Dr Márton Csilla.! A lelkemmel nem igen foglalkoztak akkoriban.Úgy is mondhatnám, hogy egyedűl másztam ki a gödörből.Szerintem most már sokkal több a segítség, és többfajta alternatív gyógymód van, mint 15 éve.Mi a véleményed?

Válasz

Deixler Attiláné Vali üzente 14 éve

Természetesen én is imátkozom érte legjobb tudásom szerint és bizom benne, hogy az Úr megsegiti szegényt. Nagy akarat erő és hit szükséges, hogy ezt a borzalmas kórt átvészelje valaki.Én biztos vagyok benne, hogy nem csinálnám végig nekem nincs akarat erőm, sem kitartásom, sem hitem!!!!!!!!Bár mennyire szeretek élni,valamilyen módon véget vetnék az életemnek.De Kitartást, és Hitet , Gyógyulást kivánok tiszta szivemből.Üdv Vali

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Mint láttuk, a segítség nyújtás elengedhetetlen dolog! Akiről én írtam, segítettünk Neki!
Másoknak is, bizony segítenünk kell , mert itt olyan emberek jöttek össze, Ti, akik a hitből merített erővel, s a betegeken való segítség ösztönével, akin lehet, így is tudunk segíteni! Összefogás, erő, akarat, önbizalom, mind , plusz energia! Egyet ne felejtsünk el! Sose adjuk fel, én már csak tudom!!! Voltam, odaát.....visszalöktek, mert még nem jött el az időm. Én is viszem a súlyos keresztet, de az, hogy kellek, bíznak bennem, s a dac, akarat, hogy igen is, meg mutatom, mire is vagyok képes! Hisz, pár hete volt a 18. műtétem....s még lesz is.Hajni klubvezető.

Válasz

nagy mária üzente 14 éve

Sziasztok!Én is hála a jó Istennek,már májusban lesz 6 éve,hogy át estem egy daganatos betegségen,kemó,sugár,és az osszes velejárója,DE TÚL VAGYOK Rajta!Erikánok kivánok sok erőt,hitet,kiteartást,és persze a családjának is,mert az nagyon kell hozzá!ha lesz egy ilyen klub,én is szivesen csatlakoznék!Marika!

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Szia.
Ha gondolod szívesen csatlakoznék egy ilyen klubhoz, ha valaki elvállalja a vezetését.
Üdv. Ida

Válasz

Magyar Tímea üzente 14 éve

Szia!!Kívánok Erikának hitet,a gyogyuláshoz...Ehhez küldök Neki pozitiv erőt!!!

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Sajnos egyre többen vagyunk akik betegek voltak, de hála Istenek már sokan mondhatjuk, hogy meggyógyultunk. Ezért kell minél több szeretetet és reményt adni azoknak, akik sajnos csak most kezdik a megpróbáltatást. Nagyon nehéz volt az első években én is sokszor feladtam, de mindig volt valaki aki visszarántott. Ezért kérem a jó Isten segítsen az Erikának is. Remélem hamar köztünk lesz.
Szeretettel köszöntök mindenkit. Ida

Válasz

Dr. Márton Csilla üzente 14 éve

Pszichoanaliktikus vagyok és avval vigasztalom betegeim, hog: - "Isten mindig csak annyit ad amit elbírunk!"
A másik mondatom, hogy: - "Milyen boldogak lehetünk, hisz most jött el az az idő, amikor karmikusan megcselekedhetjük azt a lemaradt, vagy elmaradt feladatot, amire eddig nem voltunk elég erősek, hogy szembenézzünk vel és megoldjuk! Most ,itt az idő!"

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Ida!Olyan jó olvasni, hogy már 15 ÉVE! Lassan nekem is 14 lesz, hogy túl vagyok rajta.
Nem gondolkodtál még egy olyan klub létrehozásán, amelyben ilyenek lennének , mint mi, akik túlélték, meggyógyultak.Sok embernek tudnánk segíteni....Nit gondolsz? Vagyunk egypáran szerintem, akik tagok lennénk ebben a klubban. Szia Panni

Válasz

Kozma Katalin üzente 14 éve

Kivánok Erikának jó egészséget és hitet a gyógyuláshoz!
Ehhez küldöm segitő erőmet!!!
Üdvözlettel:Katalin

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Szia Éva.
Nagyon örülők, hogy Te is túl vagy már a betegségen. Én már 15 éve túl vagyok. Sajnos Erikáról nem tudunk semmit 3 napja ment vissza a kórházba. Majd ha jelentkezik akkor megírom Neki, hogy vegye fel Veled a kapcsolatot. Segítségedet előre is köszönöm.
Szeretettel Ida

Válasz

Huber Éva üzente 14 éve

Huber Éva vagyok, én már túl vagyok a betegségen, most telt le az 5 év.
Szivesen segítek tanáccsal is /az imátkozás mellett/, étkezési és egyéb, ha szükség van rá! Én úgy megúsztam a kemoterápiás kezelést, hogy észre sem vettem, azóta sok társamnak elmondtam, hogy csináltam, és nekik is segített.
Ha gondolod írjon nekem az ismerősöd hubereva@t-online.hu
Üdvözöllek

Válasz

Szegediné Edó üzente 14 éve

Erőmet és energiámat küldöm Neked. Akarjál meggyógyulni. Kérem az ANGYALOK segitségét. Küldöm az erőmet!!!!

Válasz

stolmár Barbara üzente 14 éve

Angyali áldásért

urunk Istenünk, szemvedő szolgádr akérjük Szent angyalaid áldását, jótékony szereteted sugározzék felé.
Minden létet írgalommal adj mellé, hogy új életet kapjon te általad.
Mi urunk Jézus Krisztus által.
Ammen!

Válasz

VARAZS VARAZSPOR üzente 14 éve

Minden erommel azon leszek,hogy segíthessek rajta.SZERETETTEL

Válasz

Szemánné Horváth Ildikó üzente 14 éve

Ne adja fel! Harcoljon.Meglehet gyógyulni, de teljes életmód váltás és pozitív gondolatok kellenek. A nővéremnél 7 éve diagnosztizáltak rossz indulatú daganatot, a mellében. Letette a cigarettát, étrendváltás történt: rengeteg zöldség, gyümölcs, gyógyteák, kevés hús fogyasztása. Vitaminok, zöldség és gyümölcslevekfogyasztása. És ami legalább ennyire fontos: a család. Beosztottuk, ki mikor megy. Nem egyszerre mentünk, de mindig volt vele valaki. Kis gyerekekkel látogattuk meg. Kapott egy kis kutyát is, akiről ő gondoskodott.
Nem mondom, hogy könnyű volt, mert ott sírtunk ahol a másik nem látta, de
megcsináltuk, meggyógyult. Kívánok kitartást, erőt, szerető barátokat, családtagokat, jó szomszédokat, és hozzáértő , elkötelezett orvosokat. Ha bármiben a segítségére lehetek, kérem kressen. Szeretettel: Szemánné Horváth Ildikó

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Reménykedjünk abban, hogy a gondolataink segítségével, s az őrző angyalai révén, sikerül talpra állnia! Természetesen, Neki is, akarni kell! Klubvezető.

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Nagyon köszönöm, hogy ilyen megértőek vagytok. Majd ha kijön a kórházból megírom Neki amit az Imre irt. Ő nagyon megakar gyógyulni, csak a chemotól rossz vérkép jött ki.
Remélem azért minden rendben lesz, és nem adja fel.
Sok szeretettel Ida

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Ida! A gyógyulniakarás, a szeretetküldő gondolatok mellett szükség van más módszerekre is. Lehet, hogy pont Imre ajánlotta a megfelelő gyógymódot, köszönet érte.

Válasz

Jakobicz Imre üzente 14 éve

Kedves Ida,
Köszönöm pontosító válaszodat. Csak arra akartam utalni, hogy többféle kór is van, amitől az emberek rettegnek, s ezért számomra (ugyan sejtettem, de) nem volt egyértelmű, melyikről van szó. Mint mondtam korábban, szeretetünk kedves Barátnőddel, ha elfogadja. Az igazi kulcs azonban az Ő kezében és szívében van, s használatának első jele, ha elengedi útjára a rettegést. Tudom, hogy ez fájdalmak közepette "nehéz feladat"-nak tűnhet. Sok szeretettel: Jaksa

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Kedves Jaksa.
Én sem értem, hogy mire utalsz a rettegéssel. Már kapott chemot. ami nem volt jó Neki, ma ment be ismét a kórházba. Csak azt szerettem volna kérni Tőletek, hogy gondoljatok Rá, és küldjetek energiát, ami segítene.
Üdv. Ida
















Jaksa.

Válasz

Jakobicz Imre üzente 14 éve

Kedves Ida,
Nem tudom pontosan mire utalsz, mert mi emberek sajnos oly sok dologtól tudunk rettegni. Mindenesetre szeretetet, bátorítást, s ösztönzést a változásra tiszta szívvel küldünk kedves barátnődnek, ha elfogadja. Orvosi oldalról talán egy esély lehet a következő, nem hagyományos módszer is, ha jól gondolom: www.cytoclinik.hu)
Sok szeretettel: Jaksa

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Amit tudunk megteszünk. Ugye Hajnika? Reméljük, megérzi a szeretetet, melyet féléje sugárzunk.

Válasz